Sponsor van de maand december - Manowi Haarmode

Hallo, Ik ben Marion van Lierop.

Ik ben geboren en getogen in Reusel maar woon inmiddels al weer 6 jaar in Lage Mierde dus ben ondertussen ook een beetje een Mierdse geworden. Mijn hobby's zijn sporten en Yoga, koken en lekker eten. Gezellig tijd door brengen met lieve fijne mensen om me heen, zoals familie en vrienden. 

Ik ben oprichtster en eigenaresse van Manowi gevestigd te Lage Mierde, waar ik al 17 jaar met plezier mijn kapperszaak run. Wij, als team, hebben een belangrijke missie en dat is, verspreiden waar Manowi voor staat. Naast het traditionele knippen en kleuren, zijn wij gespecialiseerd in hoofdhuid en haar problemen.

In een omgeving van rust en aandacht voor de klant, met ondertussen een lekker hapje en/of drankje, kunt u gebruik maken van een haar- of hoofdhuid analyse. Daar zit ook precies onze meerwaarde ten opzichte van andere traditionele salons. 
We bekijken of de hoofdhuid omgeving gezond is. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld door medicijngebruik,  zwangerschap, eet- en leefgewoontes, chemokuren, stress, hormonen, Psoriasis enz., kan dit invloed hebben op de gezondheid van het haar wat zelfs kan lijden tot haarverlies.
60% van de cliënten bij  ons in de zaak heeft hier last van.

We maken ook trajecten op maat, waarbij ik de cliënt  minimaal 1 keer in de maand zie voor een behandeling.
Daarnaast leer ik ze hoe ze dagelijks thuis met professionele producten aan de slag te gaan om zo de hoofdhuid- en haar-problemen op te lossen.

Manowi laat je weer stralen en gunt je een heerlijke dag of avond. Daarom is de kapperszaak in overleg ook in de avonden open. En mannen? Die blijven thuis of komen mee. Want ook zij blijken te genieten van een warm haarmasker of een hoofdhuidbehandeling. Met een heerlijke Croque Manowi heeft Manowi nog meer heerlijkheden in huis. Wat dacht je van een lekker koud biertje, of wijntje met een overheerlijk kaasplankje?

Een maandelijks terugkerend event op maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur is de Manowi experience. Tijdens deze avond kunt u kosteloos ervaren hoe het is om een Hair Totaal Behandeling te ondergaan. De eerstvolgende datum voor de Manowi Experience is maandag 28 januari.  

Manowi.
Omdat je het waard bent.
Je haar weerspiegeld je gezondheid.

 

De relatie met SDO'39 is op sportief gebied helaas niet erg actief. Wel heb ik met regelmatig een voetballer van deze mooie club in mijn stoel en van daaruit heb ik ook besloten om sponsor te worden. Het is leuk om in de regio de verenigingen een beetje te helpen, en dan is het ook een mooie wisselwerking! 
Ik hoop dat de club nog lang mag blijven bestaan en wens jullie allen heel veel succes!

Tot ziens bij Manowi in de stoel!