Sponsor van de maand mei - Bojo’s - lunch en dinercafé


Hallo allemaal! Ik ben Joyce van Dooren en ben 26 jaar en kom uit Oostelbeers. Zo’n 5 jaar geleden heb ik Roy mijn vriend leren kennen en zijn sindsdien samen, 4 jaar geleden zijn wij in Hooge Mierde komen te wonen. We hebben samen nog geen kinderen, maar ooit gaan die er nog wel komen. Mijn hobby? Dat is eigenlijk gewoon mijn werk :) 

En ik ben Bonnie Vermeer ik ben 42 en kom uit Reusel maar woon het grootste deel van mijn leven al in lage mierde omdat ik met Piet Vermeer getrouwd ben en met hem op ons melkveebedrijf woon aan de Neterselsedijk. Mijn hobby daar heb ik gewoon mijn beroep van gemaakt namelijk Bojo’s ik kook zo graag dat ik daar iedereen van wil laten mee genieten. Ik heb 2 kinderen Anneke en Arno toen Arno klein was heeft die ook 2 jaar bij sdo mee gevoetbaldJoyce: Voorheen had ik al bij Dorpzicht (nu Bojo's) gewerkt en dit vond ik altijd superleuk achter de bar. Maar omdat ik alle kanten van de horeca wilde leren kennen ben ik toen verder gegaan in de catering in den Bosch. Maar na 3 jaar had ik dit wel weer gezien en wist toen zeker dat achter de bar staan toch echt mijn ding was. Iets in Lage Mierde trok mij en besloot om toch maar weer terug te komen. Toen een jaar later ontstond er een kans om het over te nemen. En deze wilde ik me natuurlijk niet voorbij laten gaan! Ik wist gelijk dat ik contact op moest nemen met Bonnie, 3 maanden later 1 Maart 2018 was het zo ver! Het was van ons! Na 3 maanden hard gewerkt te hebben om een nieuw concept te ontwikkelen, alles te verbouwen en opnieuw in te richten was het dan zo ver! Bojo's was geopend. Toen in September kreeg ik een verschrikkelijk telefoontje het was niet goed met Bonnie ze lag in het ziekenhuis. Gelukkig gaat het nu al stukken beter met haar, het zijn kleine stapjes maar ze komt er weer bovenop! 
Ik had alleen 1 probleem, ik had door de drukte nog nooit in de keuken mee kunnen draaien. De bar en cafetaria was geen probleem. Maar met hulp en inzet van ons personeel en familie ben ik hier helemaal uitgekomen! Ik ben mijn personeel en familie ook erg dankbaar dat ze zo voor ons hebben klaargestaan. 
Het eerste jaar was dan ook niet makkelijk om mijn draai te vinden om het café, restaurant en cafetaria te runnen dat geef ik toe. Met een nieuwe passie erbij namelijk koken, dit vind ik veel leuker dan ik dacht ben ik er klaar voor om de drukke lente en zomerperiode in te gaan.

 

Bonnie: voor mij geld hetzelfde ook ik heb bij Dorpzicht (nu Bojo’s) gewerkt daar hebben Joyce en ik samen 2 seizoenen gedraaid maar ik wilde meer en ik ben doorgegaan in de keuken bij andere restaurants en ondertussen ook nog ‘’even‘’ mijn koks diploma gehaald op het summa college. Na 3 jaar in verschillende keukens gewerkt te hebben was wel duidelijk dat ik iets voor mezelf wou doen en met Joyce en onze mannen hadden we het hier al vaker over gehad we hadden ook al meer panden in de horeca  bekeken maar dit pand aan het dorpsplein in lage mierde bleef ons trekken en toen kwam Joyce op 31-12-2017 naar mij van goh Bonnie ik denk dat onze kans er aan komt de enige terughoudendheid die ik had was mijn gezondheid aangezien ik 9 jaar geleden ernstig ziek ben geweest maar we hebben toch deze kans gegrepen en Bojo’s gestart en daar hebben we geen spijt van. Alle begin is moeilijk maar bij ons kwam mijn gezondheid ertussen het is kantje boord geweest voor mij maar BoJo’s is stevig blijven staan. Ik ben nu weer aan de beterende hand en de vooruitzichten zijn goed. Bojo’s heeft me overeind gehouden ook op slechte dagen kon ik toch dingen regelen, plannen, bestellen, organiseren.

Ik ben zo trots op Joyce dat ze het zo draaiende heeft kunnen houden en de keuken opgepakt heeft. Ik ben dankbaar dan ons personeel en onze families Joyce zo veel geholpen hebben.

Alleen hebben we dadelijk een probleem namelijk wie gaat de keuken doen Joyce is het zo leuk gaan vinden😄

Wij willen ook iedereen bedanken voor hun begrip en geduld voor deze voor ons zware periode en iedereen die heeft klaar gestaan voor onze voor de zaak heel erg bedanken
Nu ons eerste jaar er al bijna opzit gaan we weer met heel veel zin de komende jaren tegemoet! Waarom moeten sdo-ers voor Bojo’s kiezen?
Sdo-ers hoeven niet voor ons te kiezen, maar juist andersom! Bojo’s kiest voor SDO omdat Iedere zondag na de wedstrijd ze trouw naar ons toe komen. Is er een belangrijke wedstrijd op tv? Dan ook komen ze aan de bar de wedstrijd volgen. En er worden door veel SDOérs lekkere frietjes gehaald  En ze denken met ons mee om leuke dingen te organiseren de meest grootste en wilde plannen komen af en toe voorbij😜. Daarom hebben we ervoor gekozen om iets terug te doen voor SDO.

Wat is je relatie met SDO?
Wij zijn hoofdsponsor van SDO en ik weet zeker dat wij dit nog lang gaan doen! 

Wat trekt je bij SDO en wat zijn in jouw ogen juist de verbeterpunten bij SDO?
wij vinden het mooi om te zien hoe mensen samen komen en hoe goed iedereen betrokken is bij de club, aan de bar horen we ze vaak praten over hun club, wat betekend dat ze echt iets om hun club geven en wij zijn blij dat wij als sponsor hier deel van uit mogen maken.

Hoe zie je de toekomst over 10 jaar?
Over 10 jaar ben ik weg in Hooge Mierde en woon ik ergens in Lage Mierde. Dan hebben Bonnie en ik onze toekomstvisie die we nu hebben over Bojo's behaald en zijn we opweg met nieuwe plannen in lage mierde. 
Als het aan ons ligt zijn wij nog steeds hoofdsponsor van het 1ste en kunnen hopelijk nog veel meer betekenen voor SDO en voor jullie andere teams en wie weet voor Lage Mierde

Wat wil je verder nog kwijt?
Mannen ga zo door! En wij hopen dat wij nog veel pilsjes samen kunnen pakken en nog veel voor elkaar kunnen gaan betekenen