Sponsor van de maand maart - Paul de Laat - Steel & Design

Hoi,  ik ben Paul de laat.

Geboren en getogen in Lage Mierde. Sinds 10 jaar woon ik met Iris en onze 3 kinderen, Fleur, Ties en Ot in Hooge Mierde.
In mijn vrije tijd ben ik het liefste bezig met het hobby’en aan mijn oude tractoren. Ook ben ik graag thuis en hobby ik graag in de tuin. Een pintje op zijn tijd met vrienden, sla ik ook zeker niet af.

Mijn bedrijf , genaamd Paul de Laat Steel & design is gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van zeer uiteenlopende  projecten gemaakt van staal-rvs als ook aluminium. Denk hierbij aan het maken van machine frames tot aan het samenstellen en ontwerpen van stalen designdeuren.
Dit doe ik zowel in mijn eigen werkplaats als ook op locatie bij de klant thuis. Ook laat ik me inhuren door  bedrijven. Op www.steelendesign.nl vind je foto’s van diverse projecten.

Ik heb vanaf jongs af aan gevoetbald bij SDO. Enkele jaren geleden, ben ik van actief lid, rustend lid geworden. En dit jaar zelfs 25 jaar lid van SDO.
De reden waarom ik sponsor ben van SDO is, dat het een mooie voetbal club is. Waar ik jaren met veel plezier en gezelligheid heb gevoetbald. Ik draag daarom ook graag een ‘steentje’ bij aan het sponsoren van deze club.

Ik wil jullie dan ook vooral heel veel ‘voetbal’plezier toewens en een succesvolle toekomst!

Groeten Paul de Laat.