Sponsor van de maand januari - Bakkerij P. van de Voort

Stel je even voor:

Ik ben Peter van de Voort 60 jaar oud en  getrouwd met Teja Willemen we heb 3 kinderen Loes, Willem en Bart.
Ik mag graag een potje tennissen en naar sport kijken.

Stel je bedrijf of het bedrijf waar je werkt voor:

Ik ben de eigenaar van bakkerij P. van de Voort mijn werkzaamheden bestaat uit het produceren van brood en banket en leidt het bedrijf wat zeer divers is.
Onze specialiteiten zijn appelflappen, worstenbrood, krentenbollen, en niet te vergeten ons woudloperbrood speciaal door ons samengesteld en gemalen dus nergens anders te verkrijgen dan bij ons.

Waarom moeten sdo-ers voor bakkerij van de Voort kiezen?

De sdo-ers moeten niet voor ons speciaal kiezen maar het is wel belangrijk dat ze voor alle bedrijven kiezen uit het dorp omdat dan het mes van twee kanten snijd, goed voor de sponsering en ook voor de leefbaarheid in ons dorp.

Wat is je relatie met SDO?

Ik ben rustend lid en sponsor van de club.

Ben je zelf actief geweest of nog steeds actief voor SDO?

Ik ben vanaf mijn jonge jeugd tot mijn 21 actief geweest als voetballer toen noodgedwongen moeten stoppen maar zoals ik wel eens gekscherend zeg ik heb alle selectie van oranje doorlopen Ben daarnaast 10 jaar als jeugdtrainer actief geweest en 10 jaar scheidsrechter.  

Wat heeft je aangezet tot sponsering van SDO?

Ik zal denk ik benaderd zijn geweest  maar voor mij is het vanzelfsprekend we zijn met de paplepel grootgebracht met SDO

Wat trekt je bij SDO en wat zijn in jouw ogen juist de verbeterpunten bij SDO?

Ik voel me er thuis als ik er ga kijken en heb vele mooie herinneringen aan de club, kan er een boek over schrijven  
Verbeterpunten is niet aan mij om dat te zeggen want dat weet ik niet omdat ik er te weinig kom maar er zijn altijd verbeterpunten.

Hoe zie je de toekomst over 10 jaar?

Het zal moeilijk zijn maar denk wel als er iets overleefd van de clubs in een dorp is het wel SDO maar we zullen in de toekomst meer samen moeten werken als verenigingen en elkaar zo versterken ook onze verenigingen mogen niet verdwijnen net zoals de bedrijven want dat is toch de ader van leefbaarheid in een dorp daarom ik hoop dat iedereen dat goed voor ogen houd dan komt het allemaal goed.

Wat wil je verder nog kwijt?

Wil ik van de gelegenheid gebruik maken iedereen een gezond en sportief en gelukkig 2019 toewensen.
En alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet.