CEFRA11

zaterdag 5 september 2020

Beste leden en sportvrienden,  

We hebben inmiddels bijna de (dit keer wel erg lange) zomerstop achter ons. Dat houdt dus in, dat we aan de vooravond staan van het nieuwe seizoen en dus ook een nieuw seizoen van de Super11! In die zomerstop heeft de organisatie niet stil gezeten en een sponsor weten het strikken die zich met onze spelnaam wil vereeuwigen. Vanaf nu gaan we door het leven als de ‘CEFRA11’. Leuk voor jou als deelnemer natuurlijk, want hierdoor zijn er dit jaar meer en grotere prijzen te winnen! Wil jij weten wat deze Horeca topper voor jou kan betekenen, neem dan even een kijkje op www.cefra.nl

Ten opzichte van vorig jaar zijn er wat kleine aanpassingen gedaan met betrekking tot de spelregels en puntentelling. We verwijzen jullie graag naar het kopje ‘CEFRA11’ voor de puntentelling en opstellingen. Onze excuses als we niet iedereen in het juiste elftal en/of positie hebben geplaatst. Zoals gebruikelijk valt hier dan ook niet over te corresponderen.   

Omdat de beste stuurlui aan wal staan, hebben we dit seizoen een leuk nieuw element toegevoegd: ‘Het gelijk van de trainer’. Naast je basisopstelling, kies je ook een trainer van een seniorenelftal. tien punten voor ieder doelpunt dat een ingebrachte speler maakt: de super-sub!   

Vandaag bij de wedstrijd SDO – HMVV zullen deelnameformulieren in de kantine liggen. Dit jaar versturen we een tikkie/ betaalverzoek na deelname, om het een en ander overzichtelijk te houden.

We nemen nog een gedeelte van de prijzenpot van vorig jaar over naar dit seizoen, des te meer reden om je aan te melden! We zien jullie deelname graag tegemoet!

Met sportieve groet,  Mike Gevers & Rick Hermans