Update Super 11

dinsdag 2 juni 2020

Zeist, 1 juni 2020

Persbericht Super11:

Beste sportvrienden,

De regering heeft ons geen mogelijkheden gegeven voor het buitensporten en natuurlijk willen wij ons seizoen ook tot een goed slot brengen. Wij hebben contact opgenomen met de KNVB voor de regels die zij hebben opgesteld, inzake prijsverdeling in de 1500milimeter samenleving.

We starten met de uitreiking voor plaats 11, die is voor ons net zo heilig als de top3. Voor de organisatie is het eigenlijk onduidelijk aan wie we deze prijs moeten uitreiken. We hebben namelijk 2 deelname-formulieren ontvangen onder de naam ‘AC Milano’. Sam en Matti, jullie mogen bepalen wie de ‘eer’ en wie de ‘prijs’ pakt.

Joris Meulenbroeks, beter bekend als Henk, Ingrid en de kinderen, verraste vriend en vijand met zijn talent. Zijn groei binnen de lijnen viel de liefhebber al een poos op dit seizoen, tevens was hij vanaf het begin al eens serieuze podiumkandidaat voor de Super11. De man die normaliter vaak aan het woord is, bewees met een blik naar de stand, weldegelijk de wijsheid in pacht te hebben. Gefeliciteerd met je derde plaats, geniet van je prijs: een bak bier ;-)
Hans Wouters, eigenlijk wielrenner van beroep, voerde de lijst aan op het moment van de laatste speeldag (31/05/2020). Hij weet hiermee de gele trui en de gele kratjes te bemachtigen. Een virtueel applaus is op zijn plaats: welverdiend en felicitaties namens de organisatie. Iemand die daar wellicht anders over denkt is: Tijs Spieringhs.
Hij vocht dit aan bij het sport-tribunaal: hij meende recht te hebben op het goud, omdat hij het meest aantal weken de virtuele leiding in handen had. Helaas voor hem, had hij juridisch gezien geen poot om op te staan. Het zittend bestuur van de Super11 had namelijk de statuten compleet dichtgetimmerd. Tijs bleek derhalve net zo succesvol als Cambuur en de Graafschap. Het bestuur van de Super11 werd (zoals verwacht) volledig in het gelijk gesteld. Zo komen we uit de bij de volgende prijsverdeling:

1: Hans Wouters – 2 kratjes bier

2: Tijs Spieringhs – 1 kratje bier

3. Joris Meulenbroeks – 1 kratje bier

 

11. Matti Heesakkes of Sam vd Nieuwenhof – 1 kratje bier

Jullie kunnen je prijzen ophalen in de kantine tijdens de seizoensopening van het seizoen 2020/2021. We nemen 75EUR mee van de prijzenpot naar het volgend Super11 seizoen. Hopelijk doen jullie dan weer mee!

PS: Over de uitslag en toekenning van de prijzen kan niet gecorrespondeerd worden.


Mvgr Mike en Rick (en de KNVB)