Update vanuit het bestuur.

vrijdag 15 mei 2020

Beste mede-voetballiefhebbers,

De regering heeft meer mogelijkheden gegeven voor het buitensporten en natuurlijk willen wij daar graag gebruik van maken. Wij hebben contact opgenomen met de gemeente voor de regels die zij hebben opgesteld. Daarbij wordt duidelijk gesteld dat alleen aangepast trainen op 1,5 m. afstand mag. Geen duels, geen partijvormen of (oefen)wedstrijden, geen kantine en direct vertrekken na de training. Dit klinkt niet erg goed. De velden zijn tot 1 juni beschikbaar om te trainen en heel misschien nog 2 weken langer, maar daarbij word door de veldbeheerder gezegd dat dit niet waarschijnlijk is.
Dit betekent dat de selectie 3 of in het gunstigste geval 7 keer kan trainen en de lagere elftallen 1 of maximaal 3 keer. Dit is met de trainer besproken en samen komen wij tot de conclusie dat we dit niet zinvol vinden en dat we dit niet gaan doen.

Wij vinden het erg jammer dat we dit seizoen niet voetballend kunnen afsluiten. Net zoals iedereen volgen we de ontwikkelingen op de voet en als er een mogelijkheid is om het seizoen op een andere manier samen met jullie af te sluiten zullen we dat zeker doen.

Voor nu, blijf gezond en hou een beetje rekening met elkaar,

Bestuur SDO’39