Al 50 aanmelding voor de openingsdag!

dinsdag 21 augustus 2018

Beste SDO-ers,

Het seizoen gaat begin september weer van start. SDO 1 speelt op zaterdag 25 augustus om 18.00 een oefenwedstrijd tegen de buren uit Hulsel. 

Er zijn dit seizoen een aantal nieuwe dingen bij SDO. Wij hebben nieuwe tenues met nieuwe sponsoren. En we hebben een nieuwe commissie die wij aan je willen voorstellen. Al die nieuwe dingen zullen op een openingsdag gepresenteerd worden aan de leden en supporters van SDO’39.

Voor afgaand aan deze presentatie organiseren wij een gezellige middag voor iedereen die betrokken is bij SDO. Deze middag zal rond 14.00 starten en zal ongeveer om 17.00 afgelopen zijn. Er is een kleine competitie met verschillende spellen. Iets wat je niet wilt missen! Wil je/ jouw kind meedoen aan deze activiteit? Geef je dan voor 23 augustus op bij mij: i.dejonge91@gmail.com . 

Er zijn al 50 aanmeldingen voor deze activiteit! De kinderen kunnen het beste sportkleding aandoen die vies en nat mogen worden. Na afloop kunnen de kinderen douchen in de kleedkamers bij SDO. Tijdens deze activiteit kan er een strippenkaart gekocht worden voor € 4,- daarvan kunnen zij drinken en wat eten kopen bij ons in de kantine. 

Wij zoeken nog enthousiaste begeleiders voor de spellen. Wie wil ons helpen door een spel te begeleiden die dag? Graag even aanmelden bij mij.


Stel dat je niet kunt deelnemen aan de spellen, willen wij je alsnog uitnodigen om deze feestelijke opening bij te wonen. 
 

Als er nog vragen zijn, kun je mij altijd mailen!


Met vriendelijke groet,

Iris de Jonge