Koninklijke onderscheiding voor Dirk Boerenkamp

zaterdag 28 april 2018

Op 26 april jongstleden vond de jaarlijkse lintjesregen plaats. Dirk Boerenkamp mag zich sinds woensdag Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen.

Dirk is tot en met de senioren actief lid geweest van SDO'39. Nadat hij is gestopt met voetballen is hij enkele jaren leider geweest van de lagere elftallen. Na het leiderschap heeft hij zich toegelegd op het secretariaat van de vereniging. Hij is een Manusje van alles: zo heeft hij de geluidsinstallatie en het alarmsysteem aangelegd - en zorgt hij voor gehele ledenadministratie. 

Naast de vele werkzaamheden voor SDO'39, zet Dirk zich ook in voor andere dorpsverenigingen. Zo heeft hij voor cv de Peperbussen in het verleden geholpen met tonpraatavonden, Mierdse avonden en is hij jury geweest voor de optocht.

Voor motorclub de Bourgondiërs helpt hij met het uitzetten van toertochten en stelt hij de navigatiesystemen voor de vele deelnemers in.

Dirk is ook gildebroeder bij het gilde st. Ambrosius waar hij enkele malen koning is geweest. Hij is actief in de schietcommissie, en is penningmeester van de stichting Gildehuis.

Ten slotte heeft Dirk in 2016 de Mierdse Quiz opgezet. Deze quiz gaat dit jaar zijn derde editie krijgen. 

Dirk, dankjewel dat wij als voetbalvereniging al jaren op je diensten hebben kunnen vertrouwen.