Geplaatst op: vrijdag 6 december 2019 12:22 Door: KLaas
Beste supporters,
De laatste 2 wedstrijden voor de winterstop beginnen i.v.m. mogelijk vroeg  invallende duisternis beide om 14.00 uur. Dus zondag thuis tegen de Weebosch en 15 december tegen HMVV,  beide aanvang om 14.00 uur.
Geplaatst op: zaterdag 30 november 2019 09:44 Door: Twan Krekels
Hallo SDO'ers
Sill Paridaans en ik zijn genomineerd voor Matchmakers in Migratie van VPRO Tegenlicht.
Ze zoeken pioniers die werk en migranten samenbrengen. Precies wat wij met DeMaackers voor ogen hebben.
We zijn al erg content met de vele stemmen die we al gekregen hebben, maarrr we moeten nog wat extra stemmen zien te sprokkelen.
Dus bij deze vraag ik jullie stem op ons uit te brengen via deze link.

https://pioniers.op.vpro.nl/nominee/Twan-Krekels-%26-Sill-Paridaans.html

bvd
gr.
Twan
Geplaatst op: donderdag 28 november 2019 18:58 Door: Team Super11
Daar zijn we weer, met onze gebruikelijke ‘bi-weekly update’.

Het eerste moest helaas vorige week, in de laatste minuut de gelijkmaker incasseren van Steensel: in de derde helft ging het ook aardig gelijk op! Afgelopen zondag vielen er ook 4 doelpunten, maar hield Menno zijn doel schoon. Tijs speelde de keeper uit en ook Mike schitterde met een solo. Helaas wist Niels een vrij makkelijk lobje (volgens Frans Berger) te missen. 
Tuurrrrrrrr Williams wist in 2 wedstrijden 3x te scoren, wat onder andere bijdroeg aan de het puntentotaal van 6. Geruchten gaan overigens dat onze Reuselnaar, Mierdse roots heeft. Michel ‘niet gescoord, wel 2 assists’ Jansen is wellicht verre familie van Rob '2 doelpunten en een assist' Vosters.
Het derde kwam 2 weken op rij niet in actie, maar leende wel haar spelers aan het 4e uit. Zo wist Sam vd Nieuwenhof voor de derde week op rij te scoren, en promoveerde het (nu-al-niet-meer-weg-te-denken-uit-het-straatbeeld-van-LM) ringbaardje van Bram Kokx een corner tot doelpunt. Het vierde verloor echter wel twee weken op rij, en heeft aanstaande zondag ook nog een lastige horde te nemen. Wellicht de laatste in een moeilijke reeks voor coach Stefan?!

SDO1: Menno Sanders/Frank Swanen
SDO2: Tuur Willems
SDO3: Bram Kokx/Sam vd Nieuwenhof
SDO4: Ruud vd Hout

Tot volgende week (misschien)!
Geplaatst op: donderdag 28 november 2019 16:29 Door: klaas
ER kan en er mag vanavond getraind mits.... de natste en kaalste plekken worden gespaard.
Dus  niet voor de vaste goals en op kaalste plekken trainen.
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2019 16:52 Door: Mieke Coolen
In het vorige bericht staat dat we met de MIO`s  zaterdag 23 november trainen,
Dit moet zaterdag 30 november zijn.
Geplaatst op: dinsdag 19 november 2019 10:18 Door: Mieke Coolen
zaterdag 23 november gaan we weer trainen met de MIO`s.
We beginnen om 13.00 uur en trainen tot 14.00 uur.
Leuke en gezellig als je er bij bent.

Groetjes Jeroen en Mieke 
Geplaatst op: donderdag 14 november 2019 13:13 Door: Team Super11
Daar zijn we weer, met de gebruikelijke wekelijkse update!

Oud-gediende Mark Heesters gaf het goede voorbeeld, aan de mannen van 1: Hij soleerde vanaf de aftrap zowaar naar een doelpunt (geef die man een contract!). Ondanks dit hoogstandje stopte de zegereeks van ons eerste in Luyksgestel. Aanstaande zondag kans op eerherstel tegen Steensel. Het tweede laat nog te veel punten liggen, maar wist wederom 2x te scoren; nu nog de nul weten te houden. Inmiddels had dn Kuyk zijn koffie nog niet besteld, of zag het SDO4 al voor de 3e keer aftrappen. Deze insider vond dat niemand van het vierde de titel MVP mocht dragen deze ronde. Het derde speelde tegen INDETAS, en wist daardoor 90minuten om te zetten in 3 punten.

SDO1: Martijn Hellegers
SDO2: Max Kokx
SDO3: Sam van den Nieuwenhof
SDO4: Koen van Lieshout (volgende welingelichte bronnen)
Geplaatst op: donderdag 7 november 2019 21:20 Door: Team Super11
Terug van weggeweest! Sommige schrijvers schitteren nou eenmaal door afwezigheid laten we maar zeggen.

Wat is er zoal gebeurd in de afgelopen 3 weken? We vatten het voor jullie samen:
- SDO1 won twee weken op rij;
- Tom Van Der Steen wist in Hulsel 11 pitchers neer te zetten;
- Teun vd Sande moet nog even aan zijn ‘nieuwe’ 16 wennen - wist echter wel al 2x te scoren;
- Het 3e weet inmiddels het net aardig te vinden, maar ziet de ziekenboeg met de week groter worden;
- We hebben een nieuwe lijstaanvoerder in ons klassement Snapte?!

Mix van MVPs voorbije weken:

SDO1: Michel Jansen/Geert Coolen
SDO2: Ezi 'omhaal' vd Heijden
SDO3: Sam v.d. Nieuwenhof
SDO4: Sander Hoogendorp

Overigens staat aanstaande zondag een bijzondere pupil vd week aan de aftrap in Luycksgestel. Net als andere jeugdspelers is deze man slechts een meter groot, alaaf!
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2019 13:11 Door: Team Super11
Beste SDOers,
Even kort een samenvatting van de afgelopen 2 speelrondes! De wedstrijd van ons eerste tegen Steensel werd afgelast, en tegen Dommelen viel er geen eer te behalen. Na 3 wedstrijden spelen, is de oogst met 1 punt erg mager te noemen; wellicht kunnen ze/we stunten tegen lijstaanvoerder Acht aanstaande zondag!?
Het tweede zag Puspharia in de slotminuten de enige treffer maken en werd zodoende verbouwereerd achtergelaten. In speelronde 3 flaneerde Gijs 'Huyb' door een hattrick te maken. Mike Gevers had uit betrouwbare bronnen ook eenzelfde stunt kunnen uithalen, maar bleef steken op slechts 1 doelpunt. 
SDO4 werd hard afgestraft afgelopen zondag, maar wist in speelronde3 knap het tweede van Casteren aan de kant te zetten. Ros Vosters tekende voor 2 doelpunten en bewees zijn meerwaarde.
Het derde speelde vorige week een sterke 2e helft in Eersel, maar het kwaad geschiedde al in de eerste helft. Afgelopen zondag wisten ze echter de eerste overwinning van het seizoen te boeken, thuis tegen Hulsel. De weg naar boven lijkt ingezet.

Komende speelronde is onze eerste SuperSunday, hopelijk komen jullie op vrijdag kijken op Den Daalacker hoe de dames het er zich vanaf brengen! Voor de teams die niet zondag niet in actie komen, geldt hun SuperSunday de eerstevolgende wedstrijd.

Mix van MVPs over speelronde 3 en 4:
SDO1: Mike Gevers
SDO2: Gijs Huybregts
SDO3: Hein Bressers
SDO4: Rob '2 doelpunten en een assist' Vosters
Dames: nvt
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2019 18:57 Door: Team Super11
Afgelopen weekeinde werd Speelronde 2 gespeeld.

Op de homepage ontbreekt een artikel van SDO1, maar wij kunnen jullie vertellen dat Geert Coolen zich tot MVP kopte! Het tweede werd kansloos gelaten, gelukkig kon Bart 'shake your head' van Dongen nog een eretreffer maken.

Het eerste punt voor SDO3 is binnen. Oefenmeester Ruud Verheijen wacht echter met smacht en dorst op de eerste overwinning dit seizoen. Het vierde keek net als het derde en eerste, naar een 2-2 eindstand op het scorebord na 90minuten spelen.  Een flinke aderlating voor keuzeheer Stefan Wouters en SDO4, want het zag zijn beste en knapste speler in de 2e helft geblesseerd uitvallen....

MVPs Speelronde:
SDO1: Geert Coolen
SDO2: Bart van Dongen
SDO3: Rick Hermans
SDO4: Xander Maas
Voorwaarden gastenboek

Alvorens u een bericht in dit gastenboek kunt plaatsen wordt u verzocht uw naam en een geldig e-mail adres op te geven.

SDO'39 behandelt alle geregistreerde informatie in dit gastenboek volgens de daarvoor geldende wetgeving. SDO'39 gebruikt deze persoonlijke gegevens nooit voor commerciële doeleinden.

Regels gastenboek

SDO'39 behoudt het recht, berichten te verwijderen en/of te wijzigen, in het geval deze kwetsen en/of -grof zijn, de website schaden of onverenigbaar zijn met de interesses van bezoekers van SDO'39.

SDO'39 behoudt zich tevens het speciale recht, gebruikers, welke één van de onderstaande regels in het gastenboek schaadt, uit te sluiten:

  • Het is niet toegestaan een valse identiteit of iemand anders zijn identiteit te gebruiken. Hieronder vallen email adres, naam en/of andere persoonlijke informatie.
  • Reclame voor producten en websites met commerciële doeleinden.
  • Ongepaste/provocerende uitspraken. Alle communicatie in het gastenboek dient op een nette 'normale' manier gehouden te worden.
  • Racistische, religieuze en alle overige uitingen welke als aanstootgevend kunnen worden beschouwd.
  • Alle vormen van persoonlijke conflicten op personen of groepen worden niet getolereerd.