Geplaatst op: maandag 23 maart 2020 11:10 Door: KLaas
Wederom is  er tegen alle afspraken en verzoeken in gebruik gemaakt van het sportpark en goaltjes op het achterveld.
Doe dit niet want het is gewoon niet toegestaan. 
Moeten wij dan echt de politie gaan waarschuwen  of alles aan de ketting leggen.
Nogmaals gebruik je 'gezond' verstand en blijf van ons sportpark af hoe moeilijk dit misschien is.
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2020 15:53 Door: Klaas
Ondanks het dringende verzoek  het sportpark NIET te betreden zijn er helaas toch personen op het sportpark geweest na gistermiddag, dinsdag 17 maart. 
Dit was onder andere te zien aan kleine goaltjes zowel achter de tribune als  goals op het achterveld die gisteren allemaal aan de kant gezet waren en nu weer op het veld stonden. 

Verzoek is om dit niet meer te doen en elkaar hier op aan te spreken als je dit ziet. 

Wij als club staan achter de maatregelen van de gemeente en Stibex en hopen dat jullie begrip hebben voor deze maatregelen hoe moeilijk het misschien ook is.
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2020 12:29 Door: Team Super11
Beste sportvrienden,
Het lijkt erop dat we de goede flow van ons eerste voorlopig even in quarantaine moeten plaatsen. Echter, voordat we dat doen: een overzichtje van speelronde19! Michel Jansen wist voor de zoveelste wedstrijd op rij het net te vinden, en Tijs Spieringhs maakte zijn 4e van het seizoen. Niels Heesakkers werd MVP met 2 goals, en zette zo zijn seizoenstotaal op 9. Menno wist helaas niet voor de 3e wedstrijd op rij zijn goal clean te houden, en moest net als eerder seizoen op 't Kantje 2 tegentreffers incasseren. Team-spokesman van SDO2, Johan Paridaans, was even zakelijk als kort over de 90minuten van dat elftal: "0-3 geen bijzonderheden".
Stefan Wouters liet geen reactie achter. In lijn van de woorden van zijn neef, gokken wij op: "0-5 geen bijzonderheden". Het derde had lange tijd het betere van het spel, maar keek met tijdens de thee toch tegen een minimale achterstand aan. Tot overmaat van ramp, voegde ook Dick Jansen in het tweede bedrijf zich bij de lijst van geblesseerden. Men weet dat in wedstrijden als deze, de echte grote jongens moeten opstaan. Dus wist in de slotminuten Rick Hermans nog een voorzet te geven, en zo gingen Ruud Verheijen en zijn manschappen enigszins tevreden naar huis met een punt.

Compilatie overzicht vedettes in duels, speelronde19:

SDO1: Niels Heesakkers
SDO2: Johan Paridaans, prima feedback
SDO3: Rick Hermans
SDO4: nvt

De eerstvolgende update zal waarschijnlijk even op zich laten wachten (sommigen kijken hier al niet meer van op). Tot die tijd wensen we jullie veel gezondheid toe, hopelijk tot snel!
Geplaatst op: donderdag 12 maart 2020 21:25 Door: Wil Coolen
Volgens mij zijn de wedstrijden tot 31 maart afgelast kijk maar op de site van de KNVB
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2020 10:46 Door: Klaas
Helaas vanavond woensdag 11 maart, ook geen trainingen
Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2020 12:02 Door: Klaas
Alle trainingen voor vandaag  dinsdag 10 maart, zijn afgelast. Selektie ging toch al niet trainen maar komen na hun uitje waarschijnlijk naar de kantine. 
Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2020 07:50 Door: Peter
Per abuis Waalre in periodestrijd vermeld, moet natuurlijk Vessem zijn
Geplaatst op: donderdag 5 maart 2020 17:01 Door: KLaas
Helaas vanavond geen training voor de jeugd en de lagere teams. Selektie zal wel trainen in voorbereiding op de derby met Hulsel  van aanstaande zondag tenminste als de weergoden ons een beetje gunstig gezint zijn.
Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2020 21:13 Door: Team Super11
Beste sportvrienden, 
heel even een kleine update over speelronde 17 en 18. Ons eerste wist 2x te winnen en draait bijzonder goed mee in de 2e periode. Frans en Michel wisten in beide wedstrijden te scoren, en Menno kon zijn hengel thuislaten. Het tweede kwam beide speelrondes niet in actie, dus daar kunnen we kort over zijn: MAND! Het derde wist thuis te winnen in het tweeluik met titelkandidaat Nieuw Woensel, maar ging afgelopen zondag de bietenbrug op in de uitwedstrijd. Het vijfde verloor helaas in ronde 17, en kwam afgelopen zondag niet in actie.

Aanstaande zondag weer volop nieuwe kansen!

MVP's Speelronde 17&18:

SDO1: Menno Sanders & Michel Jansen
SDO2: nvt
SDO3: Willem vd Voort & Sam vd Nieuwenhof
SDO4: Brian Bierens
Geplaatst op: maandag 2 maart 2020 16:48 Door: KLaas
Gezien de weersgesteldheid en de toestand van de velden wordt er vandaag maandag 2 maart, niet  getraind.
Voorwaarden gastenboek

Alvorens u een bericht in dit gastenboek kunt plaatsen wordt u verzocht uw naam en een geldig e-mail adres op te geven.

SDO'39 behandelt alle geregistreerde informatie in dit gastenboek volgens de daarvoor geldende wetgeving. SDO'39 gebruikt deze persoonlijke gegevens nooit voor commerciële doeleinden.

Regels gastenboek

SDO'39 behoudt het recht, berichten te verwijderen en/of te wijzigen, in het geval deze kwetsen en/of -grof zijn, de website schaden of onverenigbaar zijn met de interesses van bezoekers van SDO'39.

SDO'39 behoudt zich tevens het speciale recht, gebruikers, welke één van de onderstaande regels in het gastenboek schaadt, uit te sluiten:

  • Het is niet toegestaan een valse identiteit of iemand anders zijn identiteit te gebruiken. Hieronder vallen email adres, naam en/of andere persoonlijke informatie.
  • Reclame voor producten en websites met commerciële doeleinden.
  • Ongepaste/provocerende uitspraken. Alle communicatie in het gastenboek dient op een nette 'normale' manier gehouden te worden.
  • Racistische, religieuze en alle overige uitingen welke als aanstootgevend kunnen worden beschouwd.
  • Alle vormen van persoonlijke conflicten op personen of groepen worden niet getolereerd.