Geplaatst op: maandag 12 oktober 2020 18:46 Door: Peter
Zou mij niets verwonderen, Wil, wanneer we moeten wachten tot na de winterstop en dan nog, zeker zolang er geen vaccin is, blijft de kans bestaan, dat er nog zo'n golf komt, als mensen toch weer besluiten om in te grote groepen bij elkaar te komen, om wat dan ook legaal of illegaal te vieren of op vakantie te gaan. 
Geplaatst op: zondag 11 oktober 2020 17:42 Door: Wil Coolen
Wat een kraker vanmiddag SDO tegen Hulsel eindstand 4-3 gekeken vanaf de parking jammer voor de kantine was wel iets om over na te praten of wel de derde helft mannen ga zo door en hopen dat het allemaal weer normaal wordt maar ja wanneer zal dat zijn
Geplaatst op: donderdag 8 oktober 2020 20:26 Door: Team CEFRA11
Update Speelronde 3 CEFRA11,

Beste sportvrienden, we zijn inmiddels een week en dus ook een speelronde verder. Ons eerste kwam terug uit Woldere met 1 punt in de tas. Zodoende blijft ons vaandelteam inmiddels al bijna 1 jaar ongeslagen; een fijne wetenswaardigheid waar de vrouwelijke scheidsrechter waarschijnlijk niet bij stilstond. Helaas stond de grensrechter van Waalre wel bij veel situaties stil, is ons ten gehore gekomen. Het derde deelde de punten met Casteren Netersel, Sander Hoogendorp krikte zijn doelpuntentotaal op naar 4. Het vijfde speelde ook tegen Casteren Netersel: een vPersie-moment en een intikkertje later, pakten zij hun eerste overwinning van het seizoen.

MVPs speelronde 3:

SDO1: Mike Gevers
SDO2: Sam vd Nieuwenhof
SDO3: Sander Hoogendorp
SDO4: nvt
SDO5: Willem van de Voort

Geen gelijk van de trainer deze keer, tot volgende week!
Geplaatst op: zondag 4 oktober 2020 08:34 Door: Klaas
De thuiswedstrijden van SDO'39 3 en 5 gaan door. Er kan gespeeld worden.
Geplaatst op: vrijdag 2 oktober 2020 19:33 Door: Team CEFRA11
Beste CEFRA11 deelnemers,
daar zijn we wee' met een kort verslag van speelronde 2. Weer eens keer op een vrijdag, zoals jullie eigenlijk van ons geweest zijn: op de valreep!
Op de hoofdpagina zagen we aan het begin van de week al, dat onze verslaggever zijn pen als wapen had wapen getrokken. Voor een verslag van ons vaandelelftal, verwijzen we jullie dan ook graag naar dat desbetreffende artikel. 
Een waar doelpuntenfestijn bij het tweede resulteerde in een 6-3 overwinning. Onder andere oudgediende Ad vGestel vond tweemaal het net. Omdat hij ook minstens even vaak heeft aangekondigd met voetbalpensioen te zijn, is hij niet opgenomen als deelnemer bij de CEFRA11. Een eervolle vermelding gaat wel uit naar zijn broer, die deze week het 'Gelijk van de trainer' haalde.
Het vijfde kwam niet in actie en het vierde verloor met 6-1. Het schijnt dat er een Helmonder op het scoreboard stond. Het derde ging er met 2-0 af in Hulsel. Opmerkelijk hier was dat Bart Kuijken een maas in de wet dacht te hebben gevonden: hij adviseerde de coach van tegenstander welke speler in te brengen. En zo geschiedde uiteraard, sterker nog: deze beste man uit Hulsel scoorde ook nog! Bijzonder slim gevonden Bart, helaas geen eervolle vermelding voor jou ;-)

MVPs Speelronde 2:

SDO1: Michel Jansen & Martijn Hellegers
SDO2: Tuur Willems
SDO3: Sander Hoogendorp
SDO4: Dick Jansen

Gelijk van de trainer: Tommy van Gestel

PS: De komende 3 weken mogen we helaas geen inspiratie aan de zijlijn opdoen door de nieuwe maatregelen. 'Wist-je-datjes' over het efltal waarin je speelt zijnnatuurlijk altijd welkom via de bekende kanalen! Goed weekend!
Geplaatst op: donderdag 1 oktober 2020 17:05 Door: Klaas
Helaas zijn voor vanavond alle activiteiten afgelast.
Dus geen jeugdtrainingen, ook de selectie traint niet en de wedstrijd SDO'39 4- HMVV 4 is eveneens afgelast.
Geplaatst op: donderdag 24 september 2020 11:26 Door: Team CEFRA11
Beste CEFRA11 deelnemers,
Speelronde1 is in de boeken en dat levert ook weer een eerste voorlopige tussenstand op. Voordat we daar verder over gaan uitweiden, willen we graag iedereen bedanken voor zijn/haar deelname. We komen dit jaar op een recordaantal van 52 unieke inschrijving: wat een prrrrrijzen!

Normaliter verwijzen we jullie naar de hoofdpagina voor een wedstrijdverslag van ons aller eerste, echter ontbreekt die deze keer?? Dit kan dus zomaar het eerste jaar worden dat er meer CEFRA11 verslagen komen, dan wedstrijdverslagen van 1 (challenge accepted). 
Vier doelpunten bij het tweede bleken niet voldoende voor een overwinning op Hulsel. Tuurrr Williams was uitblinker met 2 doelpunten. De wedstrijd van het derde stond natuurlijk in het teken van Bart Kuijken, die zijn gelijk haalde en aantoont een uitstekend coach te zijn voor een selectie-elftal. Wij zien kansen Bart!
Joris Meulenbroeks, nog zo'n debuterende trainer haalde ook zijn gelijk en is deze week op papier natuurlijk even waardevol als Tom vd Steen (en uiteraard Bart). Helaas bleef zijn team steken op een 3-3, daar waar meer in het vat zat. Het vijfde deed zichzelf ook te kort en had een punt verdiend. Twan 'zonder wrijven geen glans' Krekels, knikte 2 corners binnen en is op dit moment gedeeld clubtopscorer.

MVPs Speelronde 1:

SDO1: Menno Sanders
SDO2: Tuur Willems
SDO3: Sander Hoogendorp
SDO4: Paul van Empel
SDO5: Twan Krekels

Gelijk vd Trainer: Tom vd Steen, Bart Kuijken, Joris Meulenbroeks
Geplaatst op: zaterdag 19 september 2020 13:58 Door: Spaarkas d'n Duit
Beste d’n duit-leden,

Jullie kunnen vanaf zondag 20 september weer zetten in de spaarkas.
Zoals gebruikelijk is de spaarkas weer open op donderdag en zondag. Mocht iemand zich nog in willen schrijven dan mag je jezelf opgeven via spmkruijssen@hotmail.com of appen naar 06-48342263.


Groet,
De spaarkascomissie
Geplaatst op: zondag 6 september 2020 19:09 Door: jeugdcommissie
Aanstaande woensdag 09 september is er een kledingverkoop van sportkleding in de kantine van het sportpark van SDO'39, van 18.30 uur t/m 20.00 uur. De kledingverkoop wordt georganiseerd door Fairsports, hofleverancier bij SDÖ'39, van kleding en sportmateriaal.
Geplaatst op: vrijdag 28 augustus 2020 12:27 Door: jeugdafdeling
Vanaf morgen, zaterdag 29 augustus, gaat het grote deel van de jeugdteams weer voetballen, oftewel oefenwedstrijdjes of met het bekerprogramma!
We zijn weer aan de gang!
Kijk op de site onder het kopje jeugd naar het programma
Veel voetbalplezier allemaal
jeugdcommissie SDO'39
Voorwaarden gastenboek

Alvorens u een bericht in dit gastenboek kunt plaatsen wordt u verzocht uw naam en een geldig e-mail adres op te geven.

SDO'39 behandelt alle geregistreerde informatie in dit gastenboek volgens de daarvoor geldende wetgeving. SDO'39 gebruikt deze persoonlijke gegevens nooit voor commerciële doeleinden.

Regels gastenboek

SDO'39 behoudt het recht, berichten te verwijderen en/of te wijzigen, in het geval deze kwetsen en/of -grof zijn, de website schaden of onverenigbaar zijn met de interesses van bezoekers van SDO'39.

SDO'39 behoudt zich tevens het speciale recht, gebruikers, welke één van de onderstaande regels in het gastenboek schaadt, uit te sluiten:

  • Het is niet toegestaan een valse identiteit of iemand anders zijn identiteit te gebruiken. Hieronder vallen email adres, naam en/of andere persoonlijke informatie.
  • Reclame voor producten en websites met commerciële doeleinden.
  • Ongepaste/provocerende uitspraken. Alle communicatie in het gastenboek dient op een nette 'normale' manier gehouden te worden.
  • Racistische, religieuze en alle overige uitingen welke als aanstootgevend kunnen worden beschouwd.
  • Alle vormen van persoonlijke conflicten op personen of groepen worden niet getolereerd.