Geplaatst op: zondag 9 december 2018 10:05 Door: Klaas
Zoals jullie ongetwijfeld al gezien hebben is inmiddels ook de wedstrijd van SDO'39 1 afgelast. Aangezien ook de wedstrijden van het 2e en 5e  (uitwedstrijden) al afgelast waren komen de senioren van SDO'39 dit weekend niet in actie dan wel in de wei of in het water.
Geplaatst op: zondag 9 december 2018 8:41 Door: Klaas
De thuiswedstrijden van SDO'39  3 en 4  van 10.00 uur zijn afgelast.  Omtrent het 1e wordt rond 11 uur beslist.
Geplaatst op: zaterdag 8 december 2018 9:38 Door: JO-12
Ook de jongens en meiden van onze JO-12 hebben vandaag hun kampioenswedstrijd tegen RKDSV JO12 -2
Zij spelen om 11.00 uur op het sportpark van Diessen.
Kom ze gerust aanmoedigen!

Geplaatst op: vrijdag 7 december 2018 23:14 Door: jeugdcomissie

alle thuiswedstrijden  op zaterdag 8 december 2018 zijn afgelast


Geplaatst op: vrijdag 7 december 2018 15:59 Door: Team Jo14
Hallo Allemaal,
Morgen spelen we met SDO Jo14 de kampioenswedstrijd in en tegen SBC Jo14-2 uit Son en Breugel.
Aanvang wedstrijd 13:15 uur
Jullie komen ons toch aanmoedigen!
We kunnen de support goed gebruiken.
adres Sportpark: Rooijseweg 6-8 Son en Breugel
Tot morgen......
Geplaatst op: donderdag 6 december 2018 22:08 Door: Klaas
Wedstrijd SDO'39  1- Steensel 1
Deze begint aanstaande zondag om 14. 00 uur i.p.v. 14.30 uur. 
Dit in verband met vroeg invallende duisternis dan wel donker weer.
Dit is de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop.
Geplaatst op: zondag 2 december 2018 8:58 Door: Klaas
Alle thuiswedstrijden van het SDO'39, dus het 5e  en het 2e zijn afgelast.
Ook het 3e is afgelast.
Geplaatst op: zondag 25 november 2018 22:09 Door: Peter Kokken
Nieuw Woensel buigt pas in tweede helft.
SDO’39 doet met moeizame 2-1 overwinning goede zaken.
Gezien het verloop van de wedstrijd zou een gelijkspel een terechte uitslag zijn geweest. Toch kende deze zeer matige wedstrijd een winnaar, SDO’39 kon de drie punten laten bijschrijven en steeg hierdoor ook nog eens twee punten op de ranglijst.
Alweer moest de pupil van de week laten zien hoe je de keeper moet passeren en dat deed Ries Verhagen, uitkomend voor SDO’39 JO8-2, zeer bekwaam. Hij kon de bal in de verre hoek binnenschieten.
Het vervolg was van mindere kwaliteit. Toch was de eerste kans om aan de leiding te komen voor de thuisploeg. Een voorzet in de tweede minuut van Martijn Hellegers op Mike Gevers, zijn inzet gaat voorlangs het Nieuw Woensel-doel. De eerste mogelijkheid voor de bezoekers was voor Mitchell Heesbeen, dit schot was een makkelijke prooi voor doelman Paul van Gompel. Vervolgens een poging van Martijn Hellegers, ditmaal verdwijnt de bal voorlangs het doel van Joey Smulders. Nadat Mitchel Kluijtmans de bal in het zijnet van het SDO-doel had geschoten, zorgde het voorbereidend werk van Mike Gevers ervoor dat in de 12e minuut de eerste treffer door Thijs Spieringhs te noteren viel, 1-0. De vreugde was van korte duur, binnen twee minuten stond het weer gelijk, door een gelukkige lob van Mitchell Heesbeen. Doelman van Gompel was niet op tijd terug om de bal nog voor de lat weg te tikken, stand daarom 1-1. Tot aan de rust waren er over en weer kansen, maar de grootste kans voor SDO’39 had Mike Gevers, hij schoot in de 35e minuut de bal op korte afstand voor een bijna leeg doel over de zijlijn. Voor Nieuw Woensel was het Patrick Rosier, die zijn schot van dichtbij door Van Gompel gestuit ziet worden. Ook Mike Gevers kreeg nog een mogelijkheid om voor de rust iets aan de stand te doen, alleen op de keeper afgaand schoot hij de bal tegen de goed uitgekomen doelman Smulders op. Op slag van rust nog een schot van Sergio Kawarmala, de bal rolt voorlangs het SDO-doel.
Na de rust verbeterde het spel niet veel, maar strijd was er genoeg, Beide teams kregen nog voldoende kansen. Gevers kwam al in de 46e minuut voor doelman Smulders, maar deze voorkwam een achterstand voor zijn team. In de 56e minuut een schot van Niels Heesakkers, maar Smulders kon de bal makkelijk pakken. Geel was er in deze fase van de wedstrijd voor Joey Saasen van Nieuw Woensel en Martijn Dijkstra van SDO’39. In de 67e minuut een schot van Mitchel Kluijtmans, Van Gompel werkte de bal knap uit de zestien. Drie minuten later een poging van Tim Nelemans, maar hij zag zijn bal over het SDO-doel gaan. In de tegenaanval hierop wist SDO’39 wel het net te raken. Tot ontzetting van de Nieuw Woensel-defensie. Op aangeven van Thijs Spieringhs wist Mike Gevers in de 71e minuut eindelijk zijn treffer te laten noteren, 2-1. Nieuw Woensel begon de bal in de SDO-verdediging te pompen, deze kon, mede door de onzorgvuldigheid van die lange trappen, de boel onder controle houden. Vooral Christiaan Paridaans speelde achterin vandaag een prima wedstrijd. Er waren nog twee noemenswaardige pogingen voor de ploeg van Marcel van de Kamp, Patrick Rosier schoot de bal nog op de lat en Tim Nelemans miste eveneens het doel.
Geplaatst op: zaterdag 24 november 2018 16:32 Door: Dennis Wouters
Leuke collage. Ik zal een foto van de Jo17-2 sturen. Blijven toch 13 SDO’ers die in een blauw shirt rondlopen ... Jo19-1 staat op hmvv.nl te schitteren in oranje shirt!
Geplaatst op: zondag 18 november 2018 20:55 Door: Peter Kokken
Eerste helft bepalend voor overwinning in derby
SDO’39 boekt 2-1 winst op HMVV
Een snelle openingstreffer voor de thuisploeg leek een prima basis voor een aantrekkelijke wedstrijd, maar alleen in de eerste helft wist SDO’39 goed voetbal te brengen, de tweede helft toonde HMVV veerkracht.
Luna Wouters, spelend voor SDO’39 JO8-1, was de pupil van de week die, voorafgaande aan de derby tussen SDO’39 en HMVV, haar kundige aanval mocht afronden met een mooi doelpunt, waarbij doelman Voets van HMVV de verkeerde kant koos.
Binnen twee minuten na de aftrap kon de eerste treffer al worden genoteerd. Wie nog in de kantine verbleef, miste de treffer van Niels Heesakkers, die met rechts de bal buiten bereik van doelman Eric Voets binnenschoof, 1-0. Het duurde tot de 13e minuut voor er een reactie kwam van HMVV, Floran Veerman zag zijn poging mislukken. De snelle uitbraak van SDO’39 die hierna volgde, leverde voor de thuisploeg wel een treffer op. Niels Heesakkers speelde zich knap vrij en zijn voorzet kwam voor de voeten van Martijn Hellegers, die deze aanval bekwaam afrondde, 2-0. Hierna enkele pogingen van HMVV, maar zowel Geert van Gisbergen als Willem van Gisbergen misten doel. Ook Mike Gevers kwam kort na elkaar tweemaal voor HMVV-doelman Voets, maar Gevers benutte zijn kansen niet. Een prima soloactie van Niels Heesakkers werd net buiten de zestien van HMVV gestuit door Joeri Adams, die daar geel voor kreeg. De vrije trap van Martijn Dijkstra die hierop volgde, leverde niets op.
In de tweede helft kwamen de bezoekers steeds beter in de wedstrijd en SDO’39 liet zich langzaam steeds verder terugdringen. De eerste mogelijkheid voor de aansluitingstreffer kreeg Joeri Adams, zijn vrije trap in de 47e minuut ging ver naast het doel van SDO-doelman Paul van Gompel. Vijf minuten later een voorzet van Mike Gevers op Martijn Hellegers, zijn schot ging hard over het HMVV-doel. HMVV begon steeds meer druk uit te oefenen op het SDO-doel en creëerde enkele goede mogelijkheden. Floran Veerman kon bijna voor zijn team een treffer laten noteren, zijn inzet werd goed gepakt door Van Gompel. Dit overkwam in de 66e minuut ook Niels Leijen, weer is Van Gompel heer en meester. In de 83e minuut geel voor Niels Heesakkers voor een onnodige overtreding op Joeri Adams. Het leek op een 2-0 zege uit te draaien voor SDO’39, toch viel de aansluitingstreffer op de valreep van de toch zeker spannende tweede helft. Een door Pieter Michelbrink genomen hoekschop werd binnengekopt door Geert van Gisbergen. In de extra tijd werd er niet meer gescoord en mocht SDO’39 zich uiteindelijk toch wel de gelukkige winnaar noemen.
Voorwaarden gastenboek

Alvorens u een bericht in dit gastenboek kunt plaatsen wordt u verzocht uw naam en een geldig e-mail adres op te geven. Ook heeft u de mogelijkheid uzelf d.m.v. uw Facebook account te autoriseren voor het plaatsen van nieuwe berichten.

SDO'39 behandeld alle geregistreerde informatie in dit gastenboek volgens de daarvoor geldende wetgeving. SDO'39 gebruikt deze persoonlijke gegevens nooit voor commeriële doeleinden.

Regels gastenboek

SDO'39 behoudt het recht, berichten te verwijderen en/of te wijzigen, in het geval deze kwetsen en/of -grof zijn, de website schaden of onverenigbaar zijn met de interesses van bezoekers van SDO'39.

SDO'39 behoudt zich tevens het speciale recht, gebruikers, welke één van de onderstaande regels in het gastenboek schaadt, uit te sluiten:

  • Het is niet toegestaan een valse identiteit of iemand anders zijn identiteit te gebruiken. Hieronder vallen email adres, naam en/of andere persoonlijke informatie.
  • Reclame voor producten en websites met commerciële doeleinden.
  • Ongepaste/provocerende uitspraken. Alle communicatie in het gastenboek dient op een nette 'normale' manier gehouden te worden.
  • Racistische, religieuze en alle overige uitingen welke als aanstootgevend kunnen worden beschouwd.
  • Alle vormen van persoonlijke conflicten op personen of groepen worden niet getolereerd.